Η Χρυσή Αυγή έρχεται! Εκατοντάδες Εθνικιστές στα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Χαλκίδα

Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με την παρουσία Εκατοντάδων Συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Ευβοίας.

Σε πείσμα των όσων ονειρεύονται την «διάλυση της Χρυσής Αυγής», το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ορθώνει νέα κάστρα σε ολόκληρη την Επικράτεια, συναντώντας την καθολική αποδοχή του Ελληνικού Λαού.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απήυθυναν οι Συναγωνιστές Βουλευτές Γεώργιος Γερμενής, Χρήστος Παππάς, Ευάγγελος Καρακώστας, Ιωάννης Σαχινίδης, ο Συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας και ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος, τονίζοντας την συνεισφορά των τοπικών οργανώσεων στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Εκ μέρους της Τοπικής Οργανώσεως, τον λόγο έλαβαν οι Συναγωνιστές Κώστας Μπελιγιάννης από την διοικούσα επιτροπή της Τοπικής και ο Ευάγγελος Μπαρμπούρης ο γραμματέας της τοπικής οργανώσεως, οι οποίοι μίλησαν για τους στόχους της Τοπικής Οργανώσεως Χαλκίδας στο πλαίσιο του Αγώνα της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων απότισε από τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας Φόρο Τιμής στον Ήρωα της Κυπρου, Στρατηγό Γεώργιο Παπαμελετίου, τον τελευταίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε Στρατιωτικό ο οποίος διεξήγαγε νικηφόρο κατά των Τούρκων αγώνα χάρη στον οποίο η Κύπρος είναι σήμερα ελεύθερη.

Ακολούθως εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα κόμματα της διαφθοράς και του εθνομηδενισμού, τονίζοντας πως μόνο τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν αναμιχθεί στα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών. Γι’ αυτό το λόγο, φαινόμενα παλαιοκομματισμού δεν θα γίνουν ανεκτά στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ξεκαθάρισε μέσα σε αποθέωση. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε αυτό το σημείο χαιρέτησε και την πανηγυρική αθώωση του Ιεράρχη Αμβρόσιου, τον οποίο οι «προοδευτικοί» χαρακτηρίζουν «Χρυσαυγίτη».

Εις ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, σημείωσε με έμφαση: «Πώς να υπερασπίσουν τα σύνορα της Πατρίδας εκείνοι που σύνορα έχουν δει μόνο στα βιβλία της γεωγραφίας στο σχολείο;», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Αναφορικά με την πρόταση μομφής του προέδρου της βουλής κατά του ιδίου και δυο βουλευτών του κόμματος, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος την χαρακτήρισε ως έναν ακόμη Τίτλο Τιμής!

Αναφορικά με τα οικονομικά, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν 2 εκατ. Έλληνες άνεργοι και την ίδια στιγμή το πολιτικό σύστημα να διαφημίζει αυξήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα σκάνδαλα και όλοι να λένε ότι «μην μιλάτε, γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή». Ας το γνωρίζουν, πως όσο υπάρχουν κλέφτες και προδότες, η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως το Κίνημα δεν αγωνίζεται για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων αλλά για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, σε δρόμους και πλατείες, σε πόλεις και χωριά! Μιλώντας, όμως, για δημοσκοπήσεις, κάποιες από αυτές που βγαίνουν τώρα συνεχίζοντας να δείχνουν το ΠαΣοΚ τρίτο, καλύτερα να τις βγάλουν το Σάββατο του Λαζάρου, γιατί σε αυτό αποσκοπούνε.

Και συνέχισε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι περιστασιακή, αλλά συνειδητή», σημείωσε με έμφαση, προσθέτοντας πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τη Νίκη, μέχρι η Πατρίδα να ξαναγίνει ελληνική!

Περισσότερες φωτογραφίες