Η Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία των Εθνικών Αγώνων και για το 2018 – Αποσπάσματα ομιλιών ΒΙΝΤΕΟ

Η εκδήλωση της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας στον πολυχώρο της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε με χαιρετισμό των Βουλευτών Αθηνών και Πειραιώς, Συναγωνιστών Γεωργίου Γερμενή, Χρήστου Παππά, Ηλία Παναγιώταρου, Ελένης Ζαρούλια, Ιωάννη Λαγού και Νικόλαου Κούζηλου, καθώς και των Ευρωβουλευτών Γεωργίου Επιτήδειου και Ελευθέριου Συναδινού.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά του από κάποια ενδιαφέροντα σημεία της ιστορίας της Χρυσής Αυγής, τα οποία είναι εξαιρετικά επίκαιρα ακόμα και σήμερα και περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με τίτλο «Τα Πρώτα Χρόνια». Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα του 1996, όταν η Χρυσή Αυγή υπήρξε η μόνη που αντέδρασε και έκτοτε διοργανώνει την τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, που φέτος θα λάβει χώρα για 22η φορά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Με φόντο τα σημερινά συλλαλητήρια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θυμήθηκε και θύμισε την αγωνιστικότητα της Χρυσής Αυγής τότε και τώρα, καθώς και την πρόβλεψή του στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ότι οι τότε «μακεδονομάχοι» δεν είναι ικανοί να εμπνεύσουν το Λαό. Και πώς να τον εμπνεύσουν, άλλωστε, αφού οι ίδιοι τότε «μακεδονομάχοι» είτε είχαν ήδη προδώσει την Μακεδονία μας, όπως ο «Εθνάρχης» Καραμανλής ή ο Σαμαράς ή γενικότερα η Νέα Δημοκρατία, είτε την πρόδωσαν αργότερα, είτε απλώς αποδείχτηκαν τρομαχτικά λειψοί.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε ότι η νέα χρόνια θα έχει ακόμα περισσότερο Αγώνα και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, γεγονός που θα δείξει στο σύστημα ότι παρά τις διώξεις, παρά τις δολοφονίες, παρά τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό, η Χρυσή Αυγή επιμένει και θα αγωνίζεται για τους Έλληνες χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες.