Ομιλία Γ. Επιτήδειου στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Νοτίων Προαστίων ομιλία του Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γεωργίου Επιτήδειου με τίτλο «Οι ισορροπίες που διαμορφώνονται για την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. εν μέσω της τουρκικής προκλητικότητας».

Ο συναγωνιστής Επιτήδειος ξεκινώντας εκθείασε την αίσθηση του ιστορικού καθήκοντος που χαρακτηρίζει κάθε συναγωνιστή και συνεχάρη τους πάντες για την ατσάλινη πειθαρχία τους, τονίζοντας πως μόνο εμείς προχωρούμε σε δράση υπέρ του Έθνους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και πρέπει να προσέξουμε να διατηρηθεί η ενότητά μας ανεπηρέαστη από παράγοντες και περιστατικά που την απειλούν.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στη σημερινή εποχή με την τουρκική προκλητικότητα να έχει κορυφωθεί, καταπαντώντας συστηματικά βασικές Συνθήκες όπως της Λωζάνης και των Παρισίων, και την Ελλάδα, όντας υποχείριο ανθελλήνων κυβερνώντων, να μην αξιοποιεί καν βασικά δικαιώματα και δυνατότητες που της δίνονται αποτελώντας μέλος οργανισμών όπως το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.

Τόνισε πως απεναντίας, μια κυβέρνηση που θα ενδιαφερόταν πραγματικά για το καλό του Έθνους, όχι απλά δε θα παρέβλεπε την εφαρμογή τέτοιων βασικές συνθηκών, αλλά θα φρόντιζε να εκμεταλλευτεί τη γεωστρατηγική μας θέση και τις δυνατότητες που μας δίνονται, αξιοποιώντας κάθε ενδεχόμενο σωστών συμμαχιών και συμφωνιών, βάση κοινών επιδιώξεων και αλληλοεξυπηρέτησης, με επίκεντρο φυσικά τα συμφέροντα της χώρας μας.

Κλείνοντας ανέφερε προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάστασή μας σε γεωστρατηγικό επίπεδο και να ενισχύσουν τη θέση μας, δεδομένων των σημερινών συνθηκών, ενδογενών και εξωγενών παραγόντων, υπό την προϋπόθεση βέβαια η διαχείριση των καταστάσεων να ήταν στα χέρια μιας εθνικιστικής Κυβέρνησης κι όχι ανθελλήνων προδοτών, πιονάκια των σιωνιστικών συμφερόντων.
Η ομιλία ολοκληρώθηκε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο του κινήματος.