Πολιτική εκδήλωση στην Κάτω Αχαΐα

Το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουλίου σε κέντρο εκδηλώσεων στην Κάτω Αχαΐα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής υπό την αιγίδα του πυρήνα Αχαΐας, με κύριο ομιλητή τον ευρωβουλευτή στρατηγό Επιτήδειο Γεώργιο.
Δεκάδες συναγωνιστών παρακολούθησαν τις ομιλίες για τα φλέγοντα προβλήματα του ελληνισμού όπως, την προδοσία της Μακεδονίας μας και της Β. Ηπείρου, λαθρομετανάστευση, υπογεννητικότητα, οικονομική εξαθλίωση, φυγή των νέων στο εξωτερικό, υποχωρητικότητα στις τουρκικές προκλήσεις.

Το καλωσόρισμα και την παρουσίαση των ομιλητών έκανε ο πυρηνάρχης Αχαΐας, Αλυκανιώτης Διονύσης.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε το μέλος της κεντρικής επιτροπής και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος Γκλέτσος Απόστολος όπου ανέλυσε τις αξίες του εθνικιστή και το ρόλο του στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ηλεία.


Ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου Σωτηρόπουλος Μενέλαος στο χαιρετισμό του παρουσίασε επιγραμματικά τα μείζονα προβλήματα του έθνους και επιχειρηματολόγησε με παράδειγμα ότι λύσεις υπάρχουν και ας επιχειρούν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης να μας πείσουν για το αντίθετο.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο τέως βουλευτής Αχαΐας, Αρβανίτης Μιχάλης όπου με το γλαφυρό λόγο που τον διακρίνει, ανέλυσε την πολιτική επικαιρότητα και υπερτόνισε τα δεινά που έχει υποστεί το ελληνικό κράτος από τον κομμουνισμό και την προδοτική στάση επί δεκαετίες της ψευτοδεξιάς παρατάξεως της Ν.Δ.

Ο ευρωβουλευτής Επιτήδειος Γεώργιος αναφέρθηκε στο έργο των βουλευτών μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Στη στάση του κινήματός μας απέναντι σε όλα τα εθνικά θέματα και όχι μόνο. Μετά το πέρας της ομιλίας του διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ του ευρωβουλευτού και των συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου για όλα τα κρίσιμα εθνικά, αλλά και τοπικά ζητήματα που τους απασχολούσαν.

Η συγκέντρωση έληξε όπως πάντα με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό μας ύμνο.