Αγώνας ενάντια σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση: Μαζική συμμετοχή στην Καβάλα

Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση με θέμα τους εθνικούς κινδύνους του μνημονίου και της λαθροεισβολής με ομιλητές τον κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο και βουλευτή Χρήστο Παππά και τον ευρωβουλευτή Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Επιτήδειο.

Παρά τις προσπάθειες κυβέρνησης και παρακράτους που με την φίμωση στα τοπικά και πανελλήνια μέσα και με τις αποτυχημένες αντισυγκεντρώσεις προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στον λαό, η αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy γέμισε με πολίτες από κάθε περιοχή του νομού Καβάλας που ήρθαν για να αφουγκρασθούν το Εθνικό Μήνυμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος πρόσθεσε στο σημερινό θέμα και τον εθνικό κίνδυνο που απορρέει από την τουρκική προκλητικότητα που ολοένα και κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα.

Η αποφασιστικότητα της Τουρκίας να οδηγήσει ακόμα και σε πολεμικό επεισόδιο εάν χρειαστεί ξεγύμνωσε παντελώς τις ανίκανες ελληνικές και κυπριακές κυβερνήσεις. Κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει την βούληση και την ικανότητα να υπερασπιστεί τα Εθνικά συμφέροντα, είναι η Χρυσή Αυγή με τον Αρχηγό της τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Επιτήδειος, ο οποίος μίλησε για την αντοχή του ελληνικού λαού απέναντι στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών που πίστευαν ότι θα καταβάλουν εύκολα την θέληση και την βούληση των Ελλήνων. Για ακόμη μια φορά η κατάρα της ιστορίας έχει μεθοδεύσει η Ελλάδα να βρίσκεται στην πρωτοπορία εναντίον του βαρβαρισμού όπως οι αρχαίοι πρόγονοι μας σταμάτησαν την προέλαση των Περσών στην Ευρώπη.

Κλείνοντας τόνισε ότι τα έθνη όταν διαπιστώσουν τον κίνδυνο της καταστροφής ενεργοποιείται το ένστικτο της εθνικής αυτοσυντηρήσεως και για αυτό ο λαός στρέφεται στην Χρυσή Αυγή που είναι ο μοναδικός φορέας του Εθνικισμού στην πατρίδα μας.

Τέλος τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς, ο οποίος ξεκαθάρισε από την αρχή ότι την Χρυσή Αυγή δεν την πτοεί τίποτα, ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές, και συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην βουβή πλειοψηφία κραυγάζει για πατρίδα, Ελλάδα και Ελευθερία.

Τόνισε ότι κανένα άλλο Κίνημα δεν θα είχε αντέξει όλες αυτές τις πιέσεις που έχει δεχθεί το δικό μας, και η δύναμη του προέρχεται από τον λαό και μόνο μαζί με τον λαό θα οδηγηθούμε στην Νίκη. Παρατηρούμε ότι το μείγμα που δημιουργείται σε όλα τα μέτωπα των εθνικών μας θεμάτων είναι εξαιρετικά δυσοίωνο και κάλεσε άπαντες να κάνουμε τα πάντα να σταματήσουμε τους προδότες πολιτικούς που μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.