Η ΕΕ επιδιώκει να τιμωρήσει την Ουγγαρία και την Πολωνία

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για τα συμπεράσματα της συνόδου του Ευρωπαϊκού συμβουλίου.​

Ακολουθεί η ομιλία:​

Κύριε Πρόεδρε, ο τρόπος με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση χειρίζεται το θέμα του Brexit είναι ενδεικτικός της εσφαλμένης πολιτικής που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση και όλων των σοβαρών θεμάτων που έχει να αντιμετωπίσει.

Αντί να αναλογιστεί και να προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη τα οποία διέπραξαν και υποχρέωσαν τον βρετανικό λαό να επιδιώξει την έξοδό του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιθυμεί να τιμωρήσει και να εξευτελίσει τον βρετανικό λαό.

Με το ίδιο πνεύμα, με την ίδια φιλοσοφία επιδιώκει να τιμωρήσει την Ουγγαρία και την Πολωνία με εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 7 εναντίον τους, το κόμμα Fidesz του κυρίου Orbán και επίσης με αυτό το πνεύμα επί εννέα συνεχή χρόνια τιμωρεί την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο έχει εξαθλιώσει με τα συνεχή μνημόνια που του έχει επιβάλει, και δεν επιθυμεί να μειώσει το επαχθές χρέος το οποίο έχει υποστεί ο ελληνικός λαός.

Τιμωρία λοιπόν και μόνο τιμωρία! Αυτή είναι η φιλοσοφία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο μετά από δύο μήνες θα εμφανιστεί σ’ αυτό το Ευρωκοινοβούλιο η αρχαία θεά της τιμωρίας, η Νέμεσις, υπό την παρουσία πολλών πατριωτικών κομμάτων στον χώρο αυτόν.