Κοπή πίτας Τοπικών Πέλλας και Ημαθίας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα γραφεία της Σκύδρας η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας των Τ.Ο. Πέλλας και Ημαθίας, παρουσία υποστηρικτών, μελών, στελεχών, βουλευτή και ευρωβουλευτή του Κινήματος.

Η νέα χρονιά έφερε και νέους αγώνες για Εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη. Η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι πρωτοπόρα στον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, στον ασταμάτητο αγώνα ενάντια σε μια κυβέρνηση που έχει χάσει προ πολλού την εμπιστοσύνη του Λαού, αλλά και ενάντια στους επίδοξους υποψήφιους κυβερνώντες που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού, παριστάνοντας τους πατριώτες.

Στην εκδήλωση παρέστη πλήθος κόσμου από τις δύο τοπικές οργανώσεις αλλά και από την τοπική κοινωνία, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει βαθειά στις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ενθουσιώδες κλίμα και ακολούθησαν οι ομιλίες.

Αρχικά, έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, συναγωνιστής Γεώργιος Θεοδώρου ο οποίος τόνισε την ανάγκη να προστρέξουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι συναγωνιστές ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Γεώργιος Επιτήδειος, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των Ελλήνων Εθνικιστών στο ευρωκοινοβούλιο και ανέλυσε την σημερινή κατάσταση μετά την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολούθησε η ομιλία του μέλους του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαχρονικότητα των αγώνων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και τόνισε πως με υπομονή και επιμονή αλλά και συνεχή αγώνα θα ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Τέλος μίλησε ο βουλευτής και μέλος της κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που μπορούν να κοιτούν τον κόσμο στα μάτια. Ανέλυσε επίσης το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής καθώς και τις σημαντικές παρεμβάσεις που πραγματοποιεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Την εκδήλωση κάλυψε με οπτικοακουστικό υλικό το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο PELLA NEWS με εκτενές ρεπορτάζ.