Περιοδεία του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειου στην Κόρινθο

Περιοδεία πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή και ευρωβουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γεώργιο Επιτήδειο στην Κόρινθο. Μαζί με το πενταμελές του Πυρήνα Κορίνθου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολυχώρο – καφετέρια του Mall Mare West στην Κόρινθο, όπου συνομίλησε με συναγωνιστές και φίλους του κινήματος ανταλλάσσοντας απόψεις για τα τρέχοντα και φλέγοντα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου, όπου συνομίλησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας και τους συναδέλφους του πυροσβέστες, οι οποίοι και του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους εργασία. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στο Κιάτο Κορινθίας όπου και εκεί σε πολυχώρο – καφετέρια υπήρξε συζήτηση με συναγωνιστές.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη αποκλεισμένη από όλα τα ΜΜΕ και όλες τις κίτρινες φυλλάδες. Συνεχίζουμε δυναμικά, ενάντια σε όλο αυτό το αντεθνικό καθεστώς, να διακηρύσσουμε τις ιδέες μας προβάλλοντας τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, από καφενείο σε καφενείο, για μια ελεύθερη Ελλάδα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: