Σε θερμό κλίμα η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χίο – Οι μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους δεν πέρασαν

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και εθνικιστικό παλμό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χίο για την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, παρά την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.

Οι συναγωνιστές Γιάννης Λαγός και Γεώργιος Επιτήδειος με τις ομιλίες τους ξεσήκωσαν τους Χιώτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και έδωσαν υπόσχεση ότι αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

«Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό στο ξενοδοχείο Golden Sand στον Καρφά της Χίου. Λιγοστοί αριστεριστές με επιθετική συμπεριφορά απαίτησαν να περάσουν από την αστυνομική δύναμη και να φτάσουν στο ξενοδοχείο, προφανώς για να προκαλέσουν επεισόδια.

Τελικά η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, με τον κόσμο που ήθελε να φτάσει στο Golden Sand να το κάνει από παράδρομους, ενώ στελέχη της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν κλίμα τρομοκρατίας με στόχο να εκφοβίσει τον κόσμο που ενδιαφερόταν να ακούσει τις πολιτικές τους θέσεις.

Τέλος, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καθώς η πλειοψηφία αυτών ήταν οικογενειάρχες και κάποιοι εξ αυτών ήρθαν με τις οικογένειες τους για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Από εκεί και πέρα υπήρχε και νεολαία», αναφέρει στο ρεπορτάζ του το chiospress.gr

Δήλωση Γιάννη Λαγού

Δήλωση Γεώργιου Επιτήδειου

Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου όπου φαίνεται ξεκάθαρα η συνεργασία των λιγοστών παρακρατικών με τις αστυνομικές δυνάμεις με σκοπό την ματαίωση της νόμιμης πολιτικής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής. Ο τίτλος είναι βέβαια παραπλανητικός στο κομμάτι της ματαίωσης, διότι η εκδήλωση παρά την τρομοκρατία εξελίχθηκε ομαλά.

Επισημαίνουμε ότι από τους 20 αριστεριστές που φαίνονται στο βίντεο της καθιστικής διαμαρτυρίας, οι 15 δουλεύουν στην ΒΙΑΛ (hot spot) και σχεδόν κανείς από αυτούς δεν είναι Χιώτης!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον θίασο των παρακρατικών και των αστυνομικών δυνάμεων που παρακολουθούσαν αμέτοχη την θλιβερή και παράνομη αντισυγκέντρωση όπως δημοσιεύθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ.

Βίντεο από την παράνομη αντισυγκέντρωση των ταλαίπωρων παρακρατικών